Laks med hvidløg, persille og lime
Hvem elsker ikke laks? Denne opskrift er en hurtig og lækker måde at pifte din laks op på!
Min far er ikke den største fan af fisk – men denne lækre laks gled uden kommentarer, nemt ned!
Jeg havde valgt at toppe laksen med en lækker basilikumspesto og dertil serveret den med hakket avokado og rødløg. Med andre ord, så forsøgte jeg at skjule laksen på alle tænkelige måder!
Jeg servede denne lækre herlighed, med en quinoasalat.
Laks med hvidløg, persille og lime
Ingredienser:
- Laksefilleter, 4 stk
- 3 fed hvidløg, presset
- 2 spsk olivenolie
- 1 håndfuld hakket frisk persille
- 1/2 lime, saften heraf
TIP: Tilføj evt også en lækker basilikumspesto
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader. Gør et pad klar med bagepapir. Læg laksefilleterne med skindsiden ned af.
I en lille skål blander du den pressede hvidløg, olivenolie, limesaft og hakket persille. Smør laksene godt ind i blandingen og top dem med hvidløg og persille (så du bruger det hele).
Hvis du tilføjer pesto, så læg et fint jævnt lag ovenpå filleterne, inden de kommer i ovnen.
Bag dem i ca 16-20 min.
TIP: Bland evt hakket avokado, rødløg og lidt limesaft og top filetterne af med det.