“Min mission  er at hjælpe dig til en nem, lækker og sund livsstil uden gluten, ved hjælp af mine opskrifter og blogindlæg”

OM

OM MIG

Mit navn er Sarah Marie Albrechtsen.

Jeg er 24 år og til dagligt bor jeg i Aarhus med min kæreste, og studerer cand.merc.jur. Jeg har levet gluten- og mælkefri i 4 år, grundet allergi.

Da jeg blev diagnosticeret, synes jeg det hele var meget overvældende og jeg følte at alt lækker mad var forbudt. De sidste 4 år har jeg dog lært at dette langt fra er tilfældet, man skal bare være fantasifuld og eksperimentere med de naturlige råvarer og ingredienser man kan tåle. Derfor deler jeg i dag ud af de opskrifter, som har virket for mig. Jeg går meget op i sundhed, da min krop har det bedst når jeg ernærringsmæssigt får det korrekte, og helst ingen sukker og ikke for mange kylhydrater.